Xerox | Print - Euro Paper Brasov

Aveti nevoie de xerox si print. Vreti sa stiti cat costa?

GAMA VARIATA DE PRODUSE … Xerox, Print Alb-Negru, Xerox Carti Color, Print Alb-Negru A4…Va asteptam cu o gama variata de produse: Xerox, Print, Xerox Carti Color, Print Alb-Negru A4, Xerox A0, A1, A2, Xerox Carti Color si Alb-NegruDAR NU UITATI:

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Dispunem de echipamente de ultima generatie digitale marca Konica-Minolta, Oce si Epson
Copierea si printarea sunt realizate la o calitate superioara.

CELE MAI COMANDATE PRODUSE …
Xerox, Xerox Alb-Negru, Xerox Carti

Xerox Alb-Negru Carti, Xerox Alb-Negru A4, A3, Xerox Color A4, A3, Xerox Alb-Negru A0 A1 A2, Xerox Color A0 A1 A2

Print Formate Mari A0 A1 A2, Print Alb-Negru A4

Printare Alb-Negru A4 A3, Printare Alb-Negru A0 A1 A2, Printare Color A4 A3, Printare Color A0 A1 A2

Top cinci motive bine intemeiate pentru o colaborare de succes

 1. Gama variata de tipizate personalizate

  Aducem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de tipizate personalizate care se poate extinde bineinteles la cerintele dumneavoastra daca doriti sa personalizati diferite formulare. Contactati-ne pentru alte detalii.

 2. Tipar digital de inalta rezolutie

  Procesul modern de tiparire adoptat in cadrul firmei noastre,  vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, fiind gata sa multumeasca  si cele mai inalte standard de calitate.

 3. Raport calitate / pret excelent

  In spiritul arhi-cunoscutului termen “raport calitate/pret” oferim o calitate de productie a imprimatelor personalizate la un pret excelent datorita tehnologiei de “ultima ora” pe care o detinem .

 4. Rapiditate in executia comenzilor

  Acordam o atentie deosebita tuturor clientilor nostri, indiferent de volumul comenzii. In acest fel reusim sa onoram toate cererile la timp fara sa neglijam nici o comanda. Pregatiti sa deveniti clientul nostru?

 5. Capacitate mare de productie

  Tehnologia moderna de productie din cadrul firmei noastre, ne permite sa imprimam un numar mare de tipizate personalizate, oferind astfel un timp mic de productie clientilor nostri.

LATEST NEWS