Cadouri personalizate - Euro Paper Brasov

TRICOURI PERSONALIZATE, CANI PERSONALIZATE – PUZZLE

Noi va suntem alaturi in orice moment si stim ca alegerile de cadouri pentru zile de nastere sau diverse evenimente ori sarbatori sunt dificile si tocmai de aceea pe site-ul Sc Euro Paper Srl puteti gasi rapid si sigur cadouri personalizate ce pot lasa o impresie placuta celor din jur si desigur, pot deveni o amintire placuta pentru orice persoana. Ce tip de cadouri puteti comanda de la noi?

TRICOURI PERSONALIZATE CU POZA SI TEXT


Firma noastra ofera servicii profesionale de Personalizare Tricouri cu Text, Personalizare Tricouri cu Poza pe Format A4, Format A5, Format A6.

CANI PERSONALIZATE CU POZA SI TEXT


Pe site-ul Sc Euro Paper Srl puteti gasi rapid si sigur cani personalizate.
Faceti-va propriul design pentru Cana Personalizata Colorata, Cana Alba, Cana Termosensibila, Cana Colorata cu Lingurita.

Nu Avem Nevoie Decat De 1 Poza Sau Un Text – De Restul Ne Ocupam Noi !!!


PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE

RAME FOTO DIN PIATRA NATURALA, CRISTALE SI PUZZLE-URI PERSONALIZATE


Firma noastra ofera servicii profesionale de personalizare pe Rame Foto din Piatra Naturala, Cristale, Rame Foto Sticla, si Puzzle-uri Personalizate.
Puteti fi creativ cu text si imagini personalizate. Culorile sunt vibrante iar materialul de inalta calitate asigura o imprimare superioara.Tricouri personalizate cu imagine/text

Imprimarea se face fie prin sublimare pe tricou 100 % poliester ori prin transfer termic la presa speciala, pentru tricourile din bumbac 100%. Imaginile ce se doresc a fi imprimate pe tricouri, trebuie sa aiba o rezolutie de minim 1000 pixeli ori export la 300 dpi. Contactati-ne daca aveti intrebari.

Cani Personalizate cu poza sau text

Imprimarea se face pe exteriorul canii si nu se poate cuprinde intreaga suprafata Grad maxim de acoperire al canii: 95% (205mm * 85 mm). In momentul de fata avem in stoc mai multe tipuri: Cani Albe, Cani Colorate, Cani termosensibile, Cani cu toarta in forma de inimioara sau Cani pentru indragostiti.

Puzzle personalizat

Imprimarea se face prin sublimare, pe modele de puzzle format A4 cu 70 de piese fie pe modele de puzzle Inimioara, cu 27 de piese. Se pot imprima poze, text. Imaginile trebuie sa aiba o rezolutie de minim 1000 px sa iasa bine. Piesele se fixeaza in rama fara probleme.


Globuri cu lichid personalizat

O amintire placuta pentru o persoana draga, o poate reprezenta si globul umplut cu apa in care plutesc inimioare, stele sau fulgi de zapada, glob ce se personalizeaza pe ambele fete cu poza dumneavoastra.

Suport pahar personalizat

Firma noastra realizeaza suporturi de pahar personalizate conform cerintelor dumneavoastra. Putem realiza suporturi de pahar patrate (95 * 95 mm) sau rotunde cu diametrul de 95 mm.

Globuri de pom personalizate

Folosite doar in perioada sarbatorilor de iarna, globurile de pom personalizate cu pozele dorite pot reprezenta un cadou perfect ce se poate adresa oricarei persoane dragi dumneavoastra, fie ca vorbim de copii, parinti sau bunici ori strabunici. Noi va putem ajuta sa agatati in pomul de Craciun amintiri placute.

CADOURI PERSONALIZATE

CERERE OFERTA / INFORMATII SUPLIMENTARE


Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Observatii

Inainte de a plasa comanda dvs. va rugam sa bifati casuta de mai jos!