Decupare Litere Autocolante - Euro Paper Brasov

Decupare Litere Autocolante

DECUPARE LITERE AUTOCOLANTE

Decupare Autocolant Brasov

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, centrul de copiere, printare, xerox Sc Euro Paper Srl a reusit sa isi imbunatateasca vizibil gama de servicii si bineinteles, lista de preturi ajungand ca in momentul de fata sa ofere servicii profesionale de calitate, executate intr-un timp foarte scurt iar raportul calitate / pret a fost balansat in favoarea dumneavoastra, a clientilor ce aleg sa colaboreze cu firma noastra ori de cate ori au nevoie de servicii de tipar digital, copiere, indosarieri, scanari, tipizate personalizate, stampile… si ne oprim aici din enumerat deoarece lista ar fi foarte lunga si nu dorim sa va rapim din timp; gama noastra de servicii poate fi regasita pe acest site cu siguranta, impreuna cu toate informatiile necesare si preturile aferente.

COLABORAM CU DUMNEAVOASTRA IN ORICE MOMENT
Sc Euro Paper Srl din Brasov ofera servicii complete de tipar, servicii profesionale decupare litere autocolante, cutterare litere pe masinarii Cutter Plotter de ultima generatie, decupare litere pe contur, precizie sporita, materiale de diverse culori pentru un rezultat finit capabil sa atraga privirile celor din jur. In cazul in care v-ati hotarat sa vindeti masina, ori un imobil si doriti sa faceti acest lucru vizibil si cunoscut celor din jur, lipirea acestor litere decupate pe contur sunt solutia ideala. Se lipesc usor si tot la fel de repede se inlatura in cazul in care doriti sa le indepartati. Latimea rolei este de 55 cm, lungimea de 50 m.

Culori disponibile: alb, negru, albastru, galben, rosu.
Se pot decupa litere, cifre, texte, fraze intregi sau logo-uri ori imagini vectorizate printr-o simpla linie de intalnire.

* pretul afisat include tva
** in pretul afisat este inclusa folia de transfer ce face mult mai facila lipirea

CERERE OFERTA / INFORMATII SUPLIMENTARE


Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Observatii

Inainte de a plasa comanda dvs. va rugam sa bifati casuta de mai jos!