Cum comand - Euro Paper Brasov

Cum comand

PASI DE URMAT PENTRU LANSAREA COMENZII


 • ALEGEREA PRODUSELOR DORITE

  Gama variata de produse si servicii oferite de firma noastra este in plina ascensiune si in urma unui studiu amanuntit al acestui site puteti alege cea mai buna oferta care va poate satisface cererea. Preturile sunt facute astfel incat dumneavoastra sa iesiti castigatori intotdeauna.

 • TRANSMITEREA COMENZII PE E-MAIL

  Pentru a evita neplacerile si pentru ca totul sa decurga fluent, nu preluam comenzi telefonic! Dumneavoastra nu trebuie decat sa ne transmiteti un e-mail cu produsele ce doriti sa fie comandate si grafica cu care acestea trebuiesc sa fie personalizate .

 • CONFIRMARE 'BUN DE TIPAR'

  Dupa ce am pregatit editarea produselor cu datele dumneavoastra, va trimitem pe e-mail modele finale ce urmeaza a fi tiparite. Rugam insistent sa verificati cu atentie datele trecute si sa ne confirmati daca se pot da in lucru – “bun de tipar”. Pe baza acestuia, va asumati orice raspundere in legatura cu datele tiparite.

 • LIVRAREA COMENZII / PRODUSELOR

  Incercam intotdeauna sa scurtam timpul de executie al comenzilor primite, astfel ca si pentru dumneavoastra echipa noastra va face tot posibilul sa indeplineasca termenul stabilit dinainte. Livram colete oriunde in tara, in maxim 48h, prin servicii de curierat rapid.

 •